Square: Android-app om foto’s vierkant en Instagram proof te maken

Redactie
9 juli 2013, 15:28
1 min leestijd
Square: Android-app om foto’s vierkant en Instagram proof te maken
square android

Alle foto’s op Instagram moeten vierkant zijn. Dat je daar niet altijd rekening mee houdt, valt te begrijpen en daarom komt Sergey Otro met de Square Android app, een app waarmee je foto’s tot een vierkant kunt verkleinen zonder dat er belangrijke informatie weg valt. In plaats daarvan worden er zwarte balken geplaatst waardoor de gehele foto verkleind kan worden. Zo heb je altijd de ideale Instagram-foto!

Square laat je een foto maken of één uit de foto-galerij selecteren, waarna het mogelijk wordt om de foto tot een vierkant te verkleinen. Je kunt zelf kiezen welk gedeelte je precies wilt verkleinen of dat je de gehele foto in het vierkant wil weergeven. De verkleinde foto’s zijn nog steeds van hoge kwaliteit (in zowel .jpg- als .png-formaat) en kunnen direct via verschillende sociale media gedeeld worden.

Lees verder na de advertentie.

Square Android app gratis te downloaden

Zo heb je als gebruiker de mogelijkheid om je verkleinde foto direct naar Instagram of Facebook te uploaden. Daarnaast kun je in de Square Android app de border (de rand) van een foto aanpassen en de kleur veranderen. Ook biedt Square een fijne en overzichtelijke Holo-interface, een designvorm die met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is geïntroduceerd.

Square is gratis te downloaden in de Play Store.

Download: Square (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu