De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Squarespace Note: de simpelste notitie-app voor Android

Gijs Ettes
12 oktober 2014, 11:04
1 min leestijd
Squarespace Note: de simpelste notitie-app voor Android
Squarespace Note

Toegegeven, er zijn natuurlijk meer dan genoeg notitie-apps te vinden in Google Play. Wat te denken van bekende namen als Evernote, Google Keep en ColorNote: stuk voor stuk prima apps om alles wat in je opkomst vast te leggen op digitaal papier. Mocht je de apps niet simpel genoeg vinden, dan is Squarespace Note een goed alternatief.

Deze notitie-app kan nog steeds synchroniseren met populaire diensten als Evernote en Dropbox, maar is veel simpeler van opzet. Nadat je de app start, kun je een notitie tikken en deze naar beneden of boven swipen om te verzenden. Je kunt door te swipen services toevoegen zoals eerder genoemde diensten, mail en Google Drive en rechtsonder is een knopje te vinden om foto’s toe te voegen aan je notitie. Maar daar houdt het ook mee op.

Lees verder na de advertentie.

Squarespace Note downloaden

Squarespace Note 2

Storend vinden we dat echter niet, want Squarespace Note is een kleine app die doet wat hij moet doen. Het enige nadeel is dat je notities niet in de app kunt opslaan; je moet ze dus altijd verzenden via mail of synchroniseren met bijvoorbeeld Evernote. Ook zijn er geen widgets, reminders of takenlijsten om in te stellen.

Wel kun je door je toestel te schudden de nachtmodus inschakelen, al kunnen we ons niet voorstellen dat je van deze functie vaak gebruik zult maken.

Spreekt de simpele functionaliteit van Squarespace Note je aan, dan kun je via onderstaande link de app downloaden. Deze vereist tenminste 4,8MB aan opslagruimte en Android 4.0 of nieuwer.

Download Squarespace Note in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu