Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Klassieke rpg Star Wars: Knights of the Old Republic nu te downloaden

Redactie
23 december 2014, 13:22
1 min leestijd
Klassieke rpg Star Wars: Knights of the Old Republic nu te downloaden

Star Wars: Knights of the Old Republic was een enorm populaire roleplayinggame (rpg) voor consoles en pc’s in 2003, en de game is een kleine twaalf jaar later ook beschikbaar voor Android.

Lees verder na de advertentie.

Volgens de ontwikkelaar is het een complete port van de originele game. Dat betekent dat de game eigenlijk hetzelfde is als in 2003, alleen dan gaat die besturing via een touchscreen. Dat zorgt er echter ook voor dat de graphics niet erg fraai ogen; de game is immers zo’n twaalf jaar oud.

Over Star Wars Knights of the Old Republic

In de game, die vele duizenden jaren voor de Star Wars-films plaatsvindt, speel je met een personage dat je zelf kunt maken en ontwikkelen. Je begint als een Padawan die een Jedi wil worden, om uiteindelijk tegen de vijandige Sith te strijden. Je leert omgaan met de Force en natuurlijk een lichtzwaard.

starwars2

De gevechten zijn round-based, wat wil zeggen dat je om de beurt een aanval mag uitvoeren. Het is daarbij mogelijk om met een zogeheten party te spelen, die je zelf kunt samenstellen uit interessante computergestuurde personages die je bij jouw avontuur helpen.

Star Wars Knights of the Old Republic in beelden

Download Star Wars Knights of the Old Republic

Star Wars: Knights of the Old Republic is te downloaden in Google Play met een korting van 50 procent. In plaats van 8,16 euro betaal je momenteel maar 4,08 euro. De game is zo’n 2.4GB groot en ondersteunt ook bluetooth-controllers.

Download Star Wars Knights of the Old Republic in Google Play (4,08 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu