Starific is een stressvolle, maar verslavende nieuwe Android-game

Redactie
10 november 2015, 14:18
1 min leestijd
Starific is een stressvolle, maar verslavende nieuwe Android-game

Starific is een prachtig vormgegeven game, die je stresslevels flink laat stijgen. Met één druk op de knop activeer je een eindeloze kettingreactie.

Lees verder na de advertentie.

Houd je ster levend

De game Starific ziet er niet alleen mooi  uit, maar is ook nog eens verslavend om te spelen. Uitdagend, maar niet frustrerend moeilijk. Precies de juiste combinatie dus. De uitdaging zit hem in het ‘levend’ houden van jouw ster terwijl deze zich door het sterrenstelsel heen bokst.

Hij mag namelijk niet van het speelbord verdwijnen en dat voorkom je met behulp van een flipper die je rond het hele bord kunt bewegen. De ster verandert van richting door power-ups en andere boosts, die je verder helpen te komen in het spel. Snap je het nog? Bekijk even  het  gifje voor verduidelijking.

Onderaan het bord zie je het besturingspanel. Met je vinger beweeg je de rand rondom het scherm. De witte sterren worden constant naar buiten geduwd door de grijze en gekleurde blokkades, en de rand houdt ze tegen. Als je alle witte sterren kwijt bent, is de game over.  Naarmate je verder geraakt in het level, zullen er weer meer blokkades bijkomen wat Starific weer moeilijker maakt.

Starific is volledig aan te passen, waardoor je zelf kunt bepalen hoe groot het bord moet zijn of hoe moeilijk een level is. Deze opties moet je echter wel verdienen via het rad van fortuin. Daar  kan gratis  aan  gedraaid worden door geld te verzamelen of door videoadvertenties te kijken. Je hoeft dit echter niet te doen en dat is een erg prettige toevoeging van deze gratis game.

Starific downloaden

Starific is gratis te downloaden in Google Play, maar vereist wel 91MB aan vrije opslagruimte, Android 2.3 of hoger.

Download Starific in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu