De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Startpagina brengt vernieuwde app uit voor Android

Wouter Nijsen
22 juni 2015, 14:58
2 min leestijd
Startpagina brengt vernieuwde app uit voor Android

Sinds kort is de nieuwe Android-app van Startpagina te downloaden uit Google Play. In de app vind je een verzameling van relevante en handige links naar websites.

Lees verder na de advertentie.

Startpagina.nl op je Android

Je bent waarschijnlijk wel bekend met Startpagina, de website waar allerlei links naar Nederlandse websites worden verzameld. Hier was al geruime tijd een Android-app voan beschikbaar, al was het wel jammer dat het nogal ontbrak aan functies. Het was namelijk simpelweg een snelkoppeling naar de mobiele site van Startpagina, die dan op het homescherm werd geplaatst.

Daar is nu verandering in gekomen. De app is namelijk grondig onder handen genomen en voorzien van een nieuw design en handige functies. Vooral het nieuwe uiterlijk springt in het oog. De app heeft een fraaie oranje balk waarin je gemakkelijk kunt schakelen  tussen allerlei categorieën. Zo is er een categorie aanwezig voor nieuws, winkelen en vakantie. In ‘Populair’ vind je simpelweg de meest populaire links.

Links die je aanklikt worden in de app zelf geopend, en dat werkt niet altijd lekker. In de Startpagina Android-app is namelijk niet voor iedere link de mobiele website beschikbaar. Op de pagina van bijvoorbeeld Bol.com zorgt dat ervoor dat het nogal lastig navigeren is.

Verder is het mogelijk om je eigen startpagina te maken. Om je favoriete pagina`s te verzamelen, dien je een blok vast te houden, waarna `ie automatisch aan je lijst wordt toegevoegd.

Download de Startpagina Android-app

De vernieuwde Startpagina-app voor Android is te proberen door lid te worden van de bijhorende Google+-community. Hier dien je vervolgens aan te geven dat je de  bèta  van de app wil testen. Daarna kun je de app via de link hieronder downloaden. Voor de installatie heb je Android 2.2 of hoger nodig.

Download Startpagina in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu