Deze app toont de stationsklok op je Android Wear-smartwatch

Redactie
7 juli 2015, 15:12
1 min leestijd
Deze app toont de stationsklok op je Android Wear-smartwatch

De app Stationsklok toont de herkenbare stationsklok met de blauwe wijzers en rode secondewijzer op je smartwatch met Android Wear. En op elk detail is gelet, zoals de korte pauze voordat de secondewijzer de minuut aangeeft.

Lees verder na de advertentie.

“Bewust maakt de secondewijzer twee seconden te snel een omwenteling en wacht vervolgens elke minuut op het ‘synchronisatiesein van de moederklok’ alvorens verder te gaan. Net als de echte stationsklokken”, aldus de maker van de klok-app. En dat is lang niet het enige. De app, die niet  is gerelateerd aan de Nationale Spoorwegen, is enorm nauwkeurig in de kleine details die je ook bij de ‘echte’ stationsklokken ziet.

Stationsklok voor Android Wear

Stationsklok-1

Zo biedt de Stationsklok elke minuut een synchronisatiepauzeen gaat de secondewijzer rustig van seconde naar seconde – en dus niet vloeiend. Daarnaast ‘stuitert’ de minutenwijzer elke keer een beetje mee en zijn er schaduwen aanwezig die onder de wijzers meebewegen met de pols.

“Om deze watchface te gebruiken druk je lang op je Android Wear achtergrond en kies je voor ‘Stationsklok’, of je selecteert deze klok met behulp van de Android Wear app op je telefoon”, schrijft de ontwikkelaar. De app is daarbij geheel gratis in Google Play te downloaden.

Video van de  Stationsklok-app

Station Clock Watch Face for Android Wear

Download  Stationsklok

Stationsklok is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.3 en hoger.

Download Stationsklok  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu