Stel een vraag en ontvang direct antwoorden met Thumb

Stel een vraag en ontvang direct antwoorden met ThumbPast dit shirt me ja of nee? Het zijn van die vragen waar je eigenlijk meteen antwoord op wilt hebben maar juist op dat moment is er niemand in de buurt. Met de Android-app Thumb kan je deze vraag meteen stellen aan een grote groep mensen waarbij je als het goed is bijna direct antwoord op krijgt. Naast het ontvangen van meningen kan je ook zelf je mening geven op vragen van andere Thumb-gebruikers. Je kan kiezen uit ‘Duim Omhoog’, neutraal en ‘Duim Omlaag’ en eventueel een uitgebreider antwoord geven.

Als je de app opent kan je kiezen uit twee opties: een vraag stellen of je mening geven. Om een vraag te stellen moet je deze intypen en een categorie selecteren waarop de vraag betrekken heeft. Ook kun je eventueel een bijbehorende foto uploaden. Vervolgens kun je de vraag delen met iedereen, alleen mannen of vrouwen of met een select aantal contacten. Ook kan je je vraag rechtstreeks op Facebook of Twitter posten. Vervolgens kun je zien onder Results hoe er op je vraag is geantwoord.

Thumb zit goed in elkaar en het concept is grappig. Mensen reageren redelijk vlug en dus is het echt een praktische applicatie. Om Thumb te gebruiken heb je minimaal Android 2.2 nodig. De app is gratis te downloaden in de Android Market. Je kunt pas beginnen met vragen stellen of je mening geven nadat je een gebruikersaccount hebt aangemaakt. Je kan ook inloggen met je Facebook-account.

Downloaden via Android Market: Thumb (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.