Stellar Escape: probeer te ontsnappen uit een ruimtestation

Redactie
16 maart 2011, 19:36
1 min leestijd

Stellar Escape is een spel dat gebruik maakt van de Unity 3D-engine, net zoals spellen als Air Attack, Rocket Bunnies en Samurai II: Revenge. In Stellar Escape probeer je een ruimtestation te verlaten. Ondertussen moet je verschillende obstakels vermijden. Je kunt springen, duiken, een sliding maken of slingeren. Dit concept is niet nieuw, want er zijn al meer van dit soort spellen in de Android Market. Toch blinkt Stellar Escape uit, wat komt door de fenomenale graphics.

Het platformspelletje heeft negen moeilijkheidsniveaus en vijf verschillende omgevingen. Daarnaast is er een eindeloze modus met twee moeilijkheidsniveaus. Scores kunnen gedeeld worden via OpenFeint. Positief is dat het spel te spelen is op Android-toestellen met versie 2.0 of hoger en dat het spel op de SD-kaart geïnstalleerd kan worden.

Lees verder na de advertentie.

De eerste ‘testversie’ – zoals de ontwikkelaars het noemen – kost 1 euro en is verkrijgbaar in de Android Market en in Apple’s App Store. Gelukkig is er ook een gratis versie om te checken of je telefoon dit spelletje kan draaien.

Bron: Frandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu