De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Dit zijn de 4 beste sticker-apps voor WhatsApp

Michel van 't Klaphek
19 december 2018, 21:11
2 min leestijd
Dit zijn de 4 beste sticker-apps voor WhatsApp

Naast de standaard stickers in WhatsApp kun je in de Play Store terecht voor tientallen andere plaatjes. Wij hebben er 4 leuke pakketten geselecteerd waar je direct mee aan de slag kunt.

Lees verder na de advertentie.

De beste sticker packs voor WhatsApp

Met WhatsApp-stickers fleur je gesprekken op een makkelijke manier op. Naast de standaard animaties van WhatsApp zelf kun je ook andere plaatjes downloaden. We hebben een aantal goede voorbeelden geselecteerd. Je voegt de stickers toe door de app te downloaden, ‘m te openen en op akkoord te drukken wanneer hier om gevraagd wordt. Klik vervolgens in WhatsApp op het sticker-icoon (naast de emoji-knop) om de plaatjes te versturen in een chat.

1. Een oude bekende

We trappen deze lijst af met ’10 Sticker Packs for WhatsApp’ afkomstig van, jawel, Telegram. Deze WhatsApp-concurrent biedt al veel langer de mogelijkheid om stickers te versturen en heeft zijn eigen plaatjes beschikbaar gemaakt voor de populaire chat-app. Dit pakket bestaat uit tien pakketten, waardoor je tientallen animaties hebt om uit te kiezen.

→ Download 10 Sticker Packs voor WhatsApp in de Play Store (gratis)

2. Voor de feestdagen

Kerst vier je samen. Hoe kun je nou beter aan je familie en vrienden laten weten dat je aan ze denkt dan een toepasselijke kerst-sticker te sturen? Dit pakket zit vol met plaatjes van kerstmannen, kerstbomen en de bijbehorende lekkernijen. Ook staan er afbeeldingen in waarmee je bekenden alvast een goed nieuwjaar wenst.

→ Download Christmas Stickers in de Play Store (gratis)

Beste sticker packs whatsapp 2

3. Je favoriete loodgieter

Mario is één van de meest iconische gamepersonages aller tijden en verdient daarom zijn eigen stickers. Met dit pakket krijg je naast de loodgieter ook andere plaatjes tot je beschikking, zoals honden en opgefleurde emoji.

→ Download WAStickers in de Play Store (gratis)

4. Voor de kenners

Klinken de uitspraken “rustagh” en “blikje in de water” je bekend in de oren? Dan ben je vast bekend met de razend populaire ‘Internetgekkies’-compilaties op YouTube. In deze filmpjes worden de meest markante figuren, met de meest opmerkelijke uitspraken en acties, die Nederland te bieden heeft, gebundeld in filmpjes. Dankzij de speciale stickerpack voor WhatsApp kun je deze excentriekelingen nu ook naar je vrienden sturen op WhatsApp.

→ Download Internetgekkies Stickers in de Play Store (gratis)

Ook leuk: zelf stickers maken

Ga je liever zelf aan de slag? Laat dan je creativiteit los op je eigen stickers. Met de app ‘Create Stickers for WhatsApp’, die overigens van Nederlandse komaf is, maak en deel je in een handomdraai zelf leuke stickers voor WhatsApp.

Lees meer over WhatsApp

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu