De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Plak WhatsApp-screenshots aan elkaar met Stitch & Share

Wouter Nijsen
31 mei 2016, 17:02
2 min leestijd
Plak WhatsApp-screenshots aan elkaar met Stitch & Share

Switch & Share zet meerdere screenshots onder elkaar zodat er één schermafbeelding wordt gemaakt. Handig als je een lang WhatsApp-gesprek wil delen.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt Stitch & Share

Eerder bespraken we op Android Planet de app Screenshot Join, die op een vergelijkbare manier werkt. Stitch & Share biedt echter meer opties en is wat ons betreft wat fijner in gebruik. De applicatie laat je meerdere screenshots samenvoegen tot een afbeelding, wat bijvoorbeeld handig is als je iemand een WhatsApp-gesprek wilt laten lezen, maar geen zin hebt om veel screenshots achter elkaar te versturen. Daarnaast is het niet altijd duidelijk waar het gesprek weer verdergaat.

Stitch & Share staat al een tijdje in de Play Store en werkt enorm goed. Wanneer je de app opent, dien je een aantal screenshots te kiezen om samen te voegen. Met het plus-icoontje kun je achteraf nog een aantal screenshots toevoegen. Het resultaat is een grotere afbeelding, waarmee je een heel WhatsApp-gesprek in één keer kunt doorsturen.

Tof aan Stitch & Share is dat je een aantal bewerkingsopties hebt. Zo kun je bepaalde gedeeltes markeren met een kleurtje, als je bijvoorbeeld een bepaalde zin wilt benadrukken. Ook is het mogelijk om afbeeldingen iets bij te snijden of de volgorde aan te passen. Ben je klaar, dan kun je het resultaat opslaan of delen. Dat laatste kan via een url, maar je kunt ook alle deelopties van Android gebruiken.

Stitch & Share voor Android downloaden

Switch & Share is via onderstaande link gratis te downloaden. De app werkt op alle apparaten met 4,9MB aan vrije opslag en Android 4.1 of hoger. Er is ook een Premium-versie beschikbaar, die onder meer advertenties en het watermerk verwijdert. Je kunt zelf bepalen wat je voor de Premium-versie betaalt: van 0,99 euro tot 9,99 euro.

Download Stitch & Share Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu