De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Officiële Android-game Stratego nu te downloaden

Redactie
11 februari 2015, 12:02
1 min leestijd
Officiële Android-game Stratego nu te downloaden

De officiële Android-game van Stratego is in Google Play verschenen. De app is in samenwerking met de originele gamefabrikant Jumbo ontwikkeld.

Lees verder na de advertentie.

Stratego is bij veel bordspelliefhebbers bekend. Plaats je bord voor met spelers, van scouts tot ridders en bommen, en probeer de vijand te verslaan. De vijand heeft ook allerlei spelers opgesteld, en je mag naar hen toe bewegen om te ze ‘slaan’. Degene met het sterkste poppetje wint.

De bom kan bijvoorbeeld door een speciale speler worden ontmanteld. En sommige spelers kunnen weer lange afstanden overbruggen. Het is daarom enorm belangrijk dat je jouw eerste opstelling goed uitdenkt, en dat je goed onthoud waar welke spelers van de vijand staan.

Stratego Android-game in beeld

“Het uiterlijk is helemaal aangepast aan deze tijd en heeft een frisse uitstraling, die bij zowel traditionele spelers als de jongere generatie goed in de smaakt valt. En de naam zegt het al: je kunt dit spel alleen spelen tegen de computer. En dankzij de AI-engine – ontworpen door een Stratego-wereldkampioen  – is het spel beter dan ooit”, aldus ontwikkelaar  Youda Games.

De game kent een  40 tegen 40 spel en een snel 16 tegen 16 spel. Laatstgenoemde is bijvoorbeeld handig als je een spelletje in de trein wilt spelen. Daarnaast is de Stratego Android-game geheel offline te gebruiken.

Download Stratego voor Android

Stratego voor Android is voor 1,99 euro in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download Stratego in Google Play (1,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu