StreepjescodeScanner 2.0 werkt nu ook met QR-codes

StreepjescodeScanner 2.0 werkt nu ook met QR-codesDe StreepjescodeScanner voor Android is bij versie 2.0 aanbeland. Met de scanner kun je producten in fysieke winkels snel online vergelijken. Naast de ondersteuning voor normale streepjescodes zijn nu ook QR-codes in te scannen met de app. De nieuwe versie houdt tevens bij welke codes je allemaal hebt ingescand en heeft een pagina waar je dag- een weekaanbiedingen vindt van online winkels. Ook zijn er meer winkels en producten toegevoegd met deze update.StreepjescodeScanner werkt door de barcode van een product in te scannen. Hierna zoekt de app online op welke winkels het product nog meer aanbieden en kun je zien of je het product ergens goedkoper kunt bestellen. Als je geen streepjescode hebt kun je ook de naam van het product invoeren en gaan zoeken. De scanner werkt met producten als boeken, CD’s, DVD’s, hardware, software en elektronica. Supermarktproducten worden niet ondersteund.

De app laat de prijzen zien van enkele honderden (voornamelijke Nederlandse) webshops zoals Bol.com en Wehkamp.nl en bekende vergelijkingssites zoals Kieskeurig.nl en Beslist.nl. StreepjescodeScanner wordt gemaakt door vergelijkingssite Hardware.info. In totaal is de applicatie al meer dan 200.000 keer gedownload in de Android Market en Apple App Store samen. Om versie 2.0 te downloaden heb je minimaal Android 1.6 of hoger nodig.

Downloaden via Android Market: StreepjescodeScanner (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.