StumbleUpon nu ook geoptimaliseerd voor Honeycomb-tablets

StumbleUpon nu ook geoptimaliseerd voor Honeycomb-tabletsMet StumbleUpon kun je websites ontdekken aan de hand van de voorkeuren van jouw persoonlijke interesses en de voorkeuren van je vrienden. De website had al een tijdje een Android-app, maar deze is nu flink onder handen genomen. Zo is de interface vernieuwd en is deze aangepast aan de grotere schermen van de tablets. Om nu een nieuw artikel te ontdekken kun je van rechts naar links vegen. Ook laden de pagina’s aanzienlijk vlugger.

Naast de integratie van je StumbleUpon-vrienden en je eigen interesses (in totaal kun je uit meer dan 500+ interesses kiezen voor je persoonlijke voorkeur) kun je nu ook zelf zoeken op woorden om nieuwe artikelen te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op Android en dan krijg je filmpjes en verhalen die met Google’s mobiele besturingssysteem te maken hebben. Als je iets leuk vindt, kan je dit gemakkelijk delen via StumbleUpon of een van de andere bekende sociale netwerken.

Een van de aparte toevoegingen van StumbleIUpon is dat naast interessante artikelen, foto’s en video’s je ook apps voorgeschoteld kunt krijgen. Hiervoor maakt de dienst gebruik van de lijst van geïnstalleerde Android-apps en geeft ze een suggestie van apps die je eventueel ook leuk zou vinden. Om de applicatie te gebruiken heb je minimaal Android 1.6 nodig. Je kunt een eigen StumbleUpon-account aanmaken of inloggen via Facebook. De Android-app is gratis te downloaden in de Android Market.

Downloaden via Android Market: StumbleUpon (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.