De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sudoku Denksport-app nu te downloaden in Google Play

Wouter Nijsen
4 november 2015, 17:15
1 min leestijd
Sudoku Denksport-app nu te downloaden in Google Play

Sudoku Denksport is de eerste Android-app van Denksport en nu te downloaden in Google Play. Met de sudoku-app krijg je toegang tot tientallen uitdagende puzzels in verschillende moeilijkheidsgraden.

Lees verder na de advertentie.

Puzzelen met Sudoku Denksport

Er zijn tientallen  sudoku-apps beschikbaar in Google Play, maar met haar eigen applicatie probeert Denksport de doelgroep weer  aan te spreken. Met Sudoku Denksport kun je simpel en snel puzzelen, waarbij de verschillende moeilijkheidsgraden ervoor zorgen dat de app voor iedereen geschikt is.

In totaal zijn er 12 verschillende niveau`s om op te spelen: van heel makkelijk tot extreem moeilijk. Standaard zijn er genoeg sudoku`s om op te lossen, al kun je virtuele munten nieuwe puzzels vrijspelen. Deze munten verdien tijdens het spelen zelf, maar zijn ook aan te schaffen middels een in-app aankoop.

In het menu van Sudoku Denksport kun je gemakkelijk een nieuwe puzzel starten of verdergaan waar je was gebleven. In het ‘Mijn Sudoku’-scherm vind je alle voltooide  puzzels en is te zien welke prestaties je hebt behaald. Verder houdt Sudoku Denksport standaard je voortgang bij en is de game ook zonder internetverbinding te spelen.

Sudoku Denksport voor Android downloaden

De Sudoku Denksport-app is gratis via onderstaande link te downloaden. De game werkt op alle apparaten met Android 4.0 of hoger en weegt 8,5MB.

Download Sudoku Denksport in Google Play (gratis, met in-app aankopen)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu