De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Material Design-game laat je sudokupuzzels in stijl oplossen

Redactie
7 februari 2015, 10:40
1 min leestijd
Material Design-game laat je sudokupuzzels in stijl oplossen

Sudoku is een sudoku-app die is voorzien van het Material Design. Met de game kun je veertig sudokupuzzels spelen en 1600 andere puzzels aanschaffen via een in-app-aankoop.

Lees verder na de advertentie.

Sudokupuzzels waren voor een periode enorm populair. Die populariteit is een beetje weggeëbd, maar  combineer het spelletje met het Material Design van Android Lollipop en mogelijk spreek je als ontwikkelaar weer een nieuwe doelgroep aan.

Sudoku: simpel én met Material Design

Sodoku wil je gewoon simpel laten puzzelen. Er zijn standaard 40 puzzels beschikbaar die in verschillende niveau’s onder worden verdeeld. Via de undo-knop kun je een cijfer ongedaan maken, waarbij foute cijfers tijdens het checken handig worden gemarkeerd met een kleurtje. Ook is er een handige bookmark-functie aanwezig, waarmee je actieve puzzels als favoriet kunt markeren. Zo vind je ze altijd snel terug.

Ook integreert Sudoku met Google Play Games, waarbij je  achievements kunt behalen en mee kunt doen met een groot scorebord. Ook wordt er per puzzel bijgehouden hoe snel je erover hebt gedaan om alles uit te vogelen.

Download Sudoku

Sudoku is gratis in Google Play te downloaden voor Android-apparaten, waarbij het per toestel verschilt welke Android-versie benodigd is. Extra puzzels kun je aanschaffen voor 0,61 euro per pakket.

Download Sudoku in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu