SugarSync voor Android beter online te beheren

Redactie
21 september 2011, 11:35
1 min leestijd
SugarSync voor Android beter online te beheren
SugarSync voor Android beter online te beheren

Hoewel de meeste mensen wel eens van Dropbox hebben gehoord, is SugarSync minder bekend. De applicatie doet hetzelfde als Dropbox, deze synchroniseert je bestanden over meerdere computers, maar anders dan bij Dropbox heb je niet één folder die je kunt synchroniseren, bij SugarSync kun je zelf aangeven welke folders gesynchroniseerd moeten worden. De Android-app heeft een grote update gekregen, waarmee het nog gemakkelijker wordt om de opgeslagen data op je Android-apparaat te beheren.

Met de update is het gemakkelijker om SugarSync vanaf de website te beheren. Zo kun je via het internet de data op je Android-apparaat bekijken, en rechtstreeks bestanden via SugarSync.com naar je apparaat toesturen. Deze functionaliteit was vooralsnog alleen beschikbaar op de iOS-versie van de SugarSync app, die qua ontwikkeling wat voorloopt op de Android-versie.

Lees verder na de advertentie.

De SugarSync app is gratis te downloaden in de Android Market. Wel moet je een SugerSync account hebben om de applicatie te kunnen gebruiken. Je kunt een gratis account aanmaken waarbij je 5 GB aan data in de maand kunt synchroniseren. Wil je meer data synchroniseren, dan kun je een betaald abonnement afsluiten op de website van Sugarsync.

Downloaden via Android Market: SugarSync (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu