Prachtige agenda-app Sunrise Calendar krijgt Exchange-ondersteuning

Redactie
22 augustus 2014, 19:01
1 min leestijd
Prachtige agenda-app Sunrise Calendar krijgt Exchange-ondersteuning
Sunrise Calender android

Sunrise Calendar is zonder twijfel één van de mooiste agenda-apps voor Android-smartphones en Android-tablets. De app, die al geruime tijd beschikbaar was voor iOS en sinds enkele maanden voor Android, biedt een uitstekende digitale agenda met een handige integratie van evenementen en verjaardagen van Facebook en de locatiedienst van Google Maps. Zo kun je snel naar een afspraak navigeren via Sunrise Calendar.

Sinds de laatste update is er ook Sunrise Calendar Exchange-ondersteuning beschikbaar, waardoor het mogelijk wordt om agenda’s van Exchange in de app te implementeren. Volgens de makers van Sunrise Calendar was dit één van de meest gevraagde features.

Lees verder na de advertentie.

Sunrise Calendar Exchange

Een Exchange-kalender is via de instellingen van Sunrise Calendar toe te voegen. Exchange-kalenders worden met name gebruikt door zakelijke gebruikers, bijvoorbeeld voor zakelijke afspraken bij een bedrijf in te plannen. Hierdoor wordt Sunrise Calendar in één klap interessant voor normale én zakelijke gebruikers, en is het voor laatstgenoemde mogelijk om hun privé- en zakelijke afspraken in één overzicht te tonen.

Qua functionaliteit ontloopt Sunrise Calendar de standaard agenda-app niet veel, maar de overzichtelijke wijze waarop je agenda wordt getoond is bijzonder fijn.

Download

Sunrise Calendar is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download Sunrise Calendar in Google Play (gratis)

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu