Prachtige agenda-app Sunrise Calendar krijgt Exchange-ondersteuning

Sunrise Calender androidSunrise Calendar is zonder twijfel één van de mooiste agenda-apps voor Android-smartphones en Android-tablets. De app, die al geruime tijd beschikbaar was voor iOS en sinds enkele maanden voor Android, biedt een uitstekende digitale agenda met een handige integratie van evenementen en verjaardagen van Facebook en de locatiedienst van Google Maps. Zo kun je snel naar een afspraak navigeren via Sunrise Calendar.

Sinds de laatste update is er ook Sunrise Calendar Exchange-ondersteuning beschikbaar, waardoor het mogelijk wordt om agenda’s van Exchange in de app te implementeren. Volgens de makers van Sunrise Calendar was dit één van de meest gevraagde features.

Sunrise Calendar Exchange

Een Exchange-kalender is via de instellingen van Sunrise Calendar toe te voegen. Exchange-kalenders worden met name gebruikt door zakelijke gebruikers, bijvoorbeeld voor zakelijke afspraken bij een bedrijf in te plannen. Hierdoor wordt Sunrise Calendar in één klap interessant voor normale én zakelijke gebruikers, en is het voor laatstgenoemde mogelijk om hun privé- en zakelijke afspraken in één overzicht te tonen.

Qua functionaliteit ontloopt Sunrise Calendar de standaard agenda-app niet veel, maar de overzichtelijke wijze waarop je agenda wordt getoond is bijzonder fijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

Sunrise Calendar is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download Sunrise Calendar in Google Play (gratis)

(via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.