De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Sunrise Calendar: prachtige agenda-app nu ook voor Android

Gijs Ettes
30 mei 2014, 14:56
1 min leestijd
Sunrise Calendar: prachtige agenda-app nu ook voor Android
Sunrise Calendar android

Het heeft behoorlijk wat maanden geduurd, maar de prachtige agenda-app Sunrise Calendar is nu te downloaden in de Play Store. De Sunrise Calendar Android-app ging vorige maand al in bèta, maar is nu dus voor iedereen beschikbaar. De app kenmerkt zich door een fraai design en snelle synchronisatie met je Google-agenda, iCloud en Exchange. Daarnaast is het simpel  om snel afspraken toe te voegen en kun je desgewenst evenementen en verjaardagen importeren uit Facebook.

Verder kun je dankzij de integratie van Google Maps checken waar je volgende afspraak zich bevindt en is het mogelijk om meerdere Google-agenda`s te koppelen. Qua functionaliteit ontloopt Sunrise Calendar de standaard agenda-app dus niet veel, maar de overzichtelijke wijze waarop je agenda wordt getoond, is bijzonder fijn. Zo zie je in één oogopslag  twee opeenvolgende weken met alle evenementen die plaatsvinden en navigeer  je middels veegbewegingen gemakkelijk door de agenda.

Lees verder na de advertentie.

Zoals je kunt zien in de video hieronder verloopt ook het invoeren van nieuwe afspraken snel en pijnloos. Bovendien is er een widget voor Android beschikbaar en een versie die je via je webbrowser kunt benaderen.

https://www.youtube.com/watch?v=CpzvypJz9mU

De Sunrise Calendar Android-app is via onderstaande link te downloaden en vereist 5MB opslagruimte en Android 4.0+.

Download: Sunrise Calendar (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu