Sunrise Calender: slimme agenda-app op weg naar Android

Gijs Ettes
15 april 2014, 18:54
1 min leestijd
Sunrise Calender: slimme agenda-app op weg naar Android
Sunrise Calender Android

De populaire iOS-app Sunrise Calendar is sinds kort ook beschikbaar als bètaversie voor Android. De gratis agenda-app kenmerkt zich door een fraai design en snelle synchronisatie met je Google-agenda, iCloud en Exchange. Daarnaast is het gemakkelijk om snel afspraken toe te voegen en kun je desgewenst evenementen en verjaardagen importeren uit Facebook. Ook handig is de integratie van Google Maps, om te checken waar een bepaalde afspraak plaatsvindt, en de mogelijkheid om meerdere Google-agenda’s te koppelen.

Sunrise Calender is qua functionaliteit dus niet wereldschokkend, maar de overzichtelijke wijze waarop de app je agenda toont, is bijzonder fijn. Zo is het mogelijk om twee opeenvolgende weken te zien met alle evenementen die dan plaatsvinden en kun je met veegbewegingen makkelijk door de app navigeren. Ook het invoeren van nieuwe afspraken gaat snel en pijnloos. Widgets ontbreken nog, maar de ontwikkelaar heeft beloofd dat deze in een later stadium worden toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Meld je aan voor de Sunrise Calender bèta

Momenteel is Sunrise Calender nog niet in de Play Store te vinden, maar je kunt je wel via deze Google+-pagina aanmelden voor de bèta.

Sunrise Calender

De agenda-app wordt regelmatig van updates voorzien en dat mag ook wel, aangezien er zo nu en dan nog crashes optreden. Dat probleem moet in de uiteindelijke versie verholpen zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu