De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit is wanneer Super Mario Run voor Android verschijnt

Thomas Haenen
19 januari 2017, 10:25
2 min leestijd
Dit is wanneer Super Mario Run voor Android verschijnt

Super Mario Run is al geruime tijd beschikbaar voor iOS maar krijgt binnenkort eindelijk een Android-release. De Super Mario Run releasedatum is al over twee maanden.

Lees verder na de advertentie.

Super Mario Run releasedatum

Nintendo introduceerde vannacht Fire Emblem Heroes maar is zijn eerste mobiele game, Super Mario Run, nog niet vergeten. Het spel verscheen eind vorig jaar voor iOS maar had tot nu toe nog geen releasedatum op Android. Volgens Nintendo laat de release van deze versie langer op zich wachten vanwege de vrees voor gebruikers die Super Mario Run illegaal downloaden.

Inmiddels lijkt Nintendo die vrees voorbij te zijn, want de Super Mario Run release voor Android is vannacht vastgezet op maart 2017. Een precieze datum noemt Nintendo nog niet. Het spel zal gratis beschikbaar zijn, maar deze onbetaalde versie is beperkt. Enkel de eerste drie levels zijn kosteloos beschikbaar. Koop je de volledige versie van 10 euro, dan krijg je toegang tot alle 24 levels.

super mario run voor android

In Super Mario Run loopt de bekende platformheld automatisch. Door op het scherm te tikken kun je springen, vijanden ontwijken en andere acties uitvoeren. Door de versimpelde besturing is het spel volgens Nintendo makkelijk met één hand te besturen.

Nadat je de 24 levels uitgespeeld hebt zijn er nog verschillende andere uitdagingen in de game te vinden. Elk level heeft drie sets van vijf muntjes om te ontdekken. Daarnaast is er de Toad Run-modus, waarin je tegen vrienden of andere mensen wereldwijd speelt om in korte tijd zoveel mogelijk gouden muntjes te verzamelen.

Super Mario Run voor Android downloaden

Hoewel Super Mario Run nu al te vinden is in de Play Store, zul je nog even moeten wachten op de definitieve versie van de game. Je kunt via onderstaande link een reminder instellen waarmee je automatisch een notificatie ontvangt zodra het spel beschikbaar is.

Bekijk Super Mario Run in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Super Mario Run

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu