Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dit is er nieuw in de grote Super Mario Run-update

Rutger Otto
29 september 2017, 10:27
2 min leestijd
Dit is er nieuw in de grote Super Mario Run-update

Nintendo’s Super Mario Run krijgt vanaf vandaag een grote update , met meer levels en een nieuwe spelmodus.

Lees verder na de advertentie.

Grote Super Mario Run update

Een jaar nadat Super Mario Run in de Play Store verscheen, is vandaag de allereerste grote update voor de game verscheen Het is de eerste update met nieuwe levels voor de game. Het is onduidelijk of Nintendo van plan is hierna nog meer levels uit te brengen.

Super Mario Run krijgt met deze update een compleet nieuwe wereld, die je in singleplayer kunt doorlopen. De wereld speel je vrij als je alle zes bestaande werelden hebt uitgespeeld. Er volgen dan negen nieuwe levels, waarschijnlijk voorzien van een eindbaas. Deze levels kun je meerdere keren spelen, om alle kleuren muntjes te verzamelen. Die uitdagingen worden steeds lastiger.

In de eerste beelden beelden is alvast te zien wat voor levels het zijn. Het belooft een bosrijke omgeving met nieuwe vijanden en spinnenwebben. Volgens Nintendo komen zelfs de meest doorgewinterde spelers ‘voor veel nieuwe verrassingen te staan’.

Super Mario Run update

Remix 10

Naast de nieuwe wereld is er ook een nieuwe modus beschikbaar gemaakt, genaamd Remix 10. Hierin speel je heel snel achter elkaar tien verschillende korte stukjes uit bestaande Super Mario Run-levels. Deze stukjes zijn elke keer anders, waardoor je elke keer een andere uitdaging hebt. In deze modus zijn speciale regenboogkleurige medailles te winnen.

In Remix 10 is ook een nieuw personage vrij te spelen. Het gaat om Princess Daisy. Na het ontgrendelen wordt ze speelbaar en kun je gebruikmaken van de dubbele sprong in lastige levels.

Mario Run downloaden

De update voor Super Mario Run is vanaf vandaag beschikbaar. Heb je het spel nog niet, dan kun je het beste tot die dag wachten. Nintendo verlaagt de prijs (10,99 euro voor de volledige game) namelijk met de helft, van 29 september tot 12 oktober.

Download Super Mario Run in de Play Store (gratis)

Lees het laatste nieuws over Super Mario Run

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu