Root-app SuperSU nu ook klaar voor Android L

Redactie
13 oktober 2014, 13:47
1 min leestijd
Root-app SuperSU nu ook klaar voor Android L
supersu

De root-app SuperSU van de Nederlandse ontwikkelaar Chainfire heeft een hele grote update gekregen die de app klaarmaakt voor de update naar Android L. De nieuwe Android-versie wordt deze maand nog verwacht, waarmee de root-app direct rootrechten aan apps kan toewijzen. Hiermee kun je apps meer rechten geven, zoals een back-up-app die gehele back-ups van je apps en games kan maken. Zo behoud je bijvoorbeeld ook je savegames, zelfs als je jouw hele toestel wist.

SuperSU is voortaan ook beschikbaar voor verschillende nieuwe chiparchitecturen, zoals ARM V5, ARM V7A, x86 en x64. Daarbij ondersteunt de app ook 64-bit Android, waarmee de root-app écht volledig klaar is voor de volgende Android-versie.

Lees verder na de advertentie.

SuperSU Android L

Daarnaast is de samenwerking met Android TV verbeterd, waarbij het icoon is aangepast en voortaan het standaard thema wordt getoond.

De update voor SuperSU is al doorgevoerd bij CF Autoroot, de tool om toestellen automatisch mee te rooten. Hierdoor draai je automatisch op de laatste SuperSU-app, die vervolgens bij de update naar Android L direct werkt.

Download

SuperSU is gratis te downloaden in Google Play, maar je installeert ‘m niet via Googles appwinkel. Dat doe je door dit bestand te flashen. Je leest hier alles over in ons Android Root-artikel.

Download SuperSU in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu