De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Suske en Wiske-applicatie volgende week in de Market

Redactie
19 maart 2011, 10:55
1 min leestijd
Suske en Wiske-applicatie volgende week in de Market
suske-wiske

Suske en Wiske zijn sinds een paar maanden op de iPhone en iPad te lezen. Voor het eerst zijn de beroemde Belgen als digitale luisterstrip te lezen. De komende week komt er een speciale Suske en Wiske-applicatie voor Android. De eerste week zal de applicatie gratis te downloaden zijn, daarna bedraagt de prijs 3,99 euro. Zal de Android-versie net zo succesvol gaan worden als de iOS-versie (103.000 keer gedownload in de eerste week)?

Het digitale stripboek biedt verschillende manieren om De Stuivende Stad te lezen. Je kunt op meerdere manieren bladeren door de striptekeningen, maar er is ook een mogelijkheid om ze met een audiotrack tot leven te horen komen. Er zijn in totaal vier applicaties: twee voor de iPhone en twee voor de iPad, beide in het Nederlands en Vlaams.

Lees verder na de advertentie.

In `De stuivende stad` zijn de Zwarte Madam en haar vrienden Kludde en Lange Wapper op oorlogspad. Sus Antigoon heeft de toverkracht van madam afgenomen en daarom zint het boosaardige trio op wraak. Dit keer hebben ze het gemunt op Antwerpen. Met een schijnbaar onschuldige steen en een magisch brouwseltje zorgen de boosdoeners voor een spectaculaire stunt, die de stad in haar voortbestaan bedreigt. Als dan tot overmaat van ramp Lambik de zijde kiest van de kwelgeesten, is het einde helemaal zoek!

Hieronder kun je zien hoe Suske en Wiske er op de iPhone en iPad uitziet. Hopelijk gaat de Android-versie net zo goed worden.

Bron: Suske & Wiske

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu