SwiftKey 4.2: steengoed toetsenbord met cloudsynchronisatie afgeprijsd

Redactie
21 augustus 2013, 13:47
1 min leestijd
SwiftKey 4.2: steengoed toetsenbord met cloudsynchronisatie afgeprijsd
swiftkey

Het SwiftKey keyboard voor Android wordt door velen als de beste toetsenbord-app voor je toestel gezien. Vanaf woensdag is SwiftKey 4.2 beschikbaar die een zeer belangrijke verandering doorvoert. Zo kunnen gebruikers met SwiftKey 4.2 voortaan hun persoonlijke woordenboeken in de cloud opslaan om zo op verschillende toestellen tegelijkertijd te kunnen gebruiken. Daarnaast blijft de app leren van al je ingevoerde woorden en manier van schrijven, waardoor – mede vanwege de cloud – alles automatisch nog beter op jouw wensen wordt ingesteld. De app is daarnaast met 50 procent afgeprijsd naar 1,99 euro.

Lees verder na de advertentie.

SwiftKey 4.2 features

SwiftKey is één van de meest uitgebreide toetsenbord-apps voor Android. SwiftKey staat bekend om zijn woordvoorspelling, die onder andere van je geschreven sms`jes en e-mails leert. Hoe meer jij met het toestenbord schrijft, hoe beter de app jouw typegedrag leert kennen. Daarnaast biedt de app de optie om woorden te swipen door met je vinger van letter naar letter te bewegen.

SwiftKey 4.2 brengt naast de cloudopslag ook betere contextuele voorspellingen met meer relevantere woorden, een nieuwe manier van ‘leren’ en extra opties om de instellingen rondom de spatiebalk en interpunctie.

Download: SwiftKey (gratis)

SwiftKey biedt ook een gratis versie voor smartphones en tablets. De tabletversie is eveneens afgeprijsd naar 1,99 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu