De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Swiftkey krijgt slimmere tekstvoorspelling en meer Material Design

Wouter Nijsen
22 oktober 2015, 18:28
1 min leestijd
Swiftkey krijgt slimmere tekstvoorspelling en meer Material Design

De populaire toetsenbord-app Swiftkey is nu in staat om twee woorden in één keer te voorspellen. Ook is de app voorzien van meer Material Design en een vernieuwd instellingen-menu.

Lees verder na de advertentie.

Double Word Prediction

De nieuwe functie, die `Double Word Prediction` wordt genoemd, is beschikbaar in Swiftkey Beta, de testversie van Swiftkey die enkele maanden geleden in Google Play verscheen. Door Double Word Prediction kan de toetsenbord-app nu tijdens het typen twee woorden in het voren voorspellen. Hiermee typ je volgens Swiftkey een stuk sneller, wat je (veel) tijd kan besparen. De app doet niet altijd een dubbele tekstvoorspelling, maar alleen wanneer woorden logisch aansluiten op de zin die je tikt. Double Word Prediction is beschikbaar in alle talen waarmee Swiftkey werkt, zo ook met het Nederlands.

Verder is de Swiftkey Beta-app van een aantal kleine vernieuwingen voorzien. Zo is het emoji-toetsenbord verbeterd, waardoor veelgebruikte emoji nu sneller te vinden zijn. Daarnaast is het instellingen-menu compleet vernieuwd en zijn er meer Material Design-elementen aanwezig.

Een voorbeeld hiervan is de ronde actieknop binnen de app, waarmee je snel overschakelt naar het toetsenbord. Verder  nieuw is het Carbon Light-thema, dat ook is vormgegeven volgens het Material Design. Het thema oogt fraai en doet ietwat denken aan het Google-toetsenbord.

Swiftkey Beta voor Android downloaden

De nieuwe functies van Swiftkey zijn voor iedereen beschikbaar en verbeteren de app aanzienlijk. Via onderstaande link kun je Swiftkey Beta voor je Android downloaden. De app is 31MB groot en vereist Android 4.0 of hoger voor de installatie.

Download Swiftkey Beta in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's