De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

SwiftKey binnenkort voorgeïnstalleerd op nieuwe Android-telefoons?

Redactie
31 oktober 2010, 11:51
1 min leestijd
SwiftKey binnenkort voorgeïnstalleerd op nieuwe Android-telefoons?
swiftkey

Touchtype, de maker van het voorspellende toetsenbord SwiftKey, heeft goed nieuws. Oprichter Jon Reynolds laat in een interview weten wat zijn visie is over invoermogelijkheden op mobiele telefoons. Opmerkelijk genoeg beweert hij dat SwiftKey binnenkort voorgeïnstalleerd wordt op nieuwe Android-telefoons, die in december gelanceerd worden. Reynolds onthult niet om welke fabrikanten, maar er gaan geruchten rond dat Dell en HTC interesse hebben in de unieke invoermethode van SwiftKey. Dell en HTC hebben toestellen gepland staan, die eind dit jaar of begin 2011 uitkomen. Deze bedrijven kunnen dan de concurrentie aangaan met Samsung, die sinds de Galaxy S de invoermethode ‘Swype’ omarmde. Swype is ook aanwezig op de Galaxy Tab, die gisteren uitkwam.

SwiftKey analyseert woorden en voorspelt wat je typt of wat je gaat typen. Een voorbeeld: als je vaak `ik hou van jou` tikt, dan kun je de volgende keer na het typen van `ik hou` met één druk op de knop de woorden `van` en `jou` aan een tekst toevoegen. Ook doet SwiftKey aan autocorrectie, zodat typefouten verleden tijd zijn.

Lees verder na de advertentie.

Volgens TouchType, de ontwikkelaar van SwiftKey, verhoogt SwiftKey de type-efficiëntie met vijftig procent. Ondertussen is de beta al meer dan 250.000 keer gedownload. Als een deel van deze mensen de officiële versie koopt, dan is dat voor TouchType mooi meegenomen.

SwiftKey is beschikbaar in het Nederlands en kost 2,87 euro. Download de applicatie door de onderstaande QR-code te scannen.

Dit artikel is geschreven door Daniel Copsy.

Categorie: Tools
Thema: Swiftkey

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's