SwiftKey Flow in beta en download beschikbaar, gaat concurrentie met Swype aan

Redactie
6 december 2012, 11:59
1 min leestijd

SwiftKey Flow, het langverwachte Swype-achtige toestenbord van het populaire alternatieve Android-toestenbord Swiftkey, is vanaf vandaag als bètaversie te downloaden. Het unieke aan SwiftKey Flow is dat je een zin kunt swipen zonder je vinger van het touchscherm te halen: het enige dat je moet doen is je vinger over de spatiebalk vegen om een spatie te selecteren. De rest doet SwiftKey Flow. Het bedrijf noemt dit Flow Through Space. De open bèta is voor iedereen beschikbaar en kan zowel met smartphones als tablets worden gebruikt.

Om de bètaversie te installeren, kun je APK-bestand (smartphone, tablet) van SwiftKey Flow te installeren. Hoe je APK-bestanden installeert, lees je hier. SwiftKey staat bekend om zijn ‘slimme woordvoorspelling’, wat wil zeggen dat de app leert van je geschreven sms’jes, e-mails en andere tekstberichten. Hiermee probeert SwiftKey je, al voor je het woord hebt getypt of tijdens het typen, de beste voorspelling te geven.

Lees verder na de advertentie.

SwiftKey Flow hoeft niet per se met het swipe-mechanisme gebruikt te worden. Je kunt ook nog steeds op de oude en vertrouwde manier typen, mocht je dat op sommige momenten prefereren.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu