De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Swiftkey-update vernieuwt Hub, verbetert Klembord

Thomas Haenen
29 november 2016, 10:25
1 min leestijd
Swiftkey-update vernieuwt Hub, verbetert Klembord

Swiftkey is begonnen met de uitrol van een update. Daarmee wordt onder andere een nieuwe Swiftkey Hub aangeboden, die een duidelijk overzicht biedt van de vele features van de toetsenbord-app.

Lees verder na de advertentie.

Swiftkey Hub

Je kunt de vernieuwde Swiftkey Hub openen door op de hamburgermenuknop te drukken, de drie streepjes die links naast de woordsuggesties getoond worden. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van de vele extra features die Swiftkey te bieden heeft, waaronder een incognitomodus, snelkoppelingen en andere instellingen.

Daar zit ook het nieuwe Swiftkey Clipboard verstopt. Daar kun je woorden of termen toevoegen die je regelmatig intypt, maar die je liever niet helemaal uitschrijft. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je adres bovenaan in de suggestiebalk getoond wordt als je ‘adres’ typt. Ook kun je woorden uit je klembordgeschiedenis verwijderen en veelvoorkomend knip-en-plak-werk bovenaan zetten.

Swiftkey Hub

Tot slot biedt de update nog een aantal kleine verbeteringen, zoals ondersteuning voor het Hindi-geschrift en de toevoeging van vijf nieuwe talen, waaronder Tibetaans en twee Duitse dialecten.

Swiftkey is een van de populairdere alternatieven toetsenborden voor Android. Het toetsenbord onthoudt de woorden die je vaker gebruikt en past zich snel aan aan jouw schrijfstijl. Op basis daarvan worden je suggesties boven het toetsenbord aangepast zodat je razendsnel complete zinnen kunt typen. Zelfs emoji kunnen door Swiftkey worden gesuggereerd op basis van jouw emojigebruik. Tot slot biedt Swiftkey ondersteuning voor swipen, thema’s en online synchronisatie.

→ Lees ook: Dit zijn de zes beste SwiftKey-alternatieven voor Android

Swiftkey voor Android downloaden

Je kunt Swiftkey gratis downloaden via de Play Store via onderstaande link. De app werkt op vrijwel elke versie van Android.

Download Swiftkey in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu