SwiftKey voegt incognitomodus toe aan toetsenbord
Erwin Vogelaar
swiftkey neuraal netwerk

SwiftKey

Gratis

Onze score

8

Toetsenbord SwiftKey heeft een update gekregen. Met SwiftKey incognito kun je dingen typen, zonder dat deze woorden en zinnen opgeslagen worden. Ook repareert de update enkele foutjes in de app.

SwiftKey incognito

Toetsenbord-app SwiftKey heeft in de nieuwste update eindelijk een incognitomodus gekregen. Dit betekent dat je tijdelijk kunt schrijven zonder dat de app leert van de woorden en zinnen die je typt. SwiftKey staat er om bekend dat het goed kan voorspellen wat je wil gaan typen. Hiervoor leert het onder andere van je typgedrag en deze data wordt uiteraard opgeslagen. Soms wil je echter niet dat wat je typt wordt opgeslagen of dat SwiftKey leert van die manier van typen.

Daar komt nu de nieuwe incognitomodus dus voor om de hoek kijken. Activeer deze modus door op het menu-icoontje naast de woorden die voorspelt worden te drukken. Druk daar op het tandwieltje en vervolgens op ‘incognito’. Het thema van het toestenbord zal nu veranderen om aan te tonen dat je incognito typt. Volg dezelfde route om incognito weer uit te schakelen.

swiftkey incognito

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Naast de incognitomodus voegt de nieuwste update voornamelijk wat nieuwe toetsenborden toe, voor Zwitsers-Frans, Zwitsers-Duits en Zwitsers-Italiaans. Ook worden er wat foutjes gerepareerd. Zo dowmloaden thema’s nu al na een enkele tik . En mocht je in het Chinees typen: het verslepen van de cursor laat de app niet meer crashen.

SwiftKey wordt steeds beter in het voorspellen en corrigeren van wat je met het toetsenbord typt. Sinds enkele maanden maakt de app gebruik van een neuraal netwerk. Hierdoor wordt er beter gekeken naar de context van wat je schrijft.

SwiftKey downloaden

Je kunt SwiftKey gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. De incognitomodus was eerder al beschikbaar in de bètaversie van de app. Deze kun je hier vinden.

Download SwiftKey in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.