De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

SwiftKey-update voegt ondersteuning voor Android Nougat-emoji toe

Thomas Haenen
6 september 2016, 15:05
1 min leestijd
SwiftKey-update voegt ondersteuning voor Android Nougat-emoji toe

Met de laatste SwiftKey-update kunnen gebruikers de honderden nieuwe Android 7.0 Nougat emoji ook gebruiken op het aangepaste toetsenbord. De update rolt sinds vannacht uit.

Lees verder na de advertentie.

SwiftKey Nougat-emoji

Android 7.0 Nougat introduceert honderden nieuwe én aangepaste emoji. Niet alleen zijn er nieuwe figuurtjes voor bacon, schouders ophalen en avocado’s, ook zijn er alternatieve genders en huidskleuren toegevoegd voor zowat alle bestaande emoji. Deze nieuwe emoji zijn nu ook terug te vinden in SwiftKey, één van de populairste alternatieve toetsenborden voor Android.

android n emoji

Na het installeren van de laatste update kun je de SwiftKey Nougat-emoji ingedrukt houden om een andere huidskleur te selecteren. De nieuwe figuurtjes duiken automatisch op tussen de huidige. Dezelfde update pakt ook enkele problemen met synchronisatie aan, die de afgelopen weken verschillende gebruikers teisterden. Deze werden grotendeels onlangs al aangepakt, maar zijn nu vermoedelijk compleet opgelost.

SwiftKey is een alternatief toetsenbord voor Android dat leert van je typgedrag. De autocorrectie past zich aan aan de woorden die jij vaak gebruikt en met woordvoorspelling krijg je het volgende woord al in beeld voordat je begint te typen. Met SwiftKey Flow kun je sneller typen door te swipen over de toetsen.

SwiftKey downloaden

Je kunt SwiftKey Keyboard gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app werkt op elk vrijwel elke recente Android-smartphone en vereist slechts een paar MB’s aan opslagruimte. De look van SwiftKey kan tegen betaling aangepast worden met verschillende los verkrijgbare thema’s.

Download SwiftKey Keyboard in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu