De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

SwiftKey Beta laat je nu in vijf talen tegelijk typen

Erwin Vogelaar
1 oktober 2016, 18:43
2 min leestijd
SwiftKey Beta laat je nu in vijf talen tegelijk typen

Je wil in Swiftkey vijf talen tegelijk gebruiken? Dat kan, als je nu de nieuwste bèta-versie van de app downloadt in de Play Store.

Lees verder na de advertentie.

SwiftKey vijf talen

Als je de nieuwste SwiftKey Beta downloadt, dan kun in vijf verschillende talen tegelijk typen. Op dit moment is het in SwiftKey al mogelijk om twee talen te selecteren. Dit betekent dat je bijvoorbeeld Nederlands en Engels kunt selecteren en je kunt wisselen tussen deze talen zonder dit aan te hoeven geven. Ook kun je Engelse en Nederlandse woorden door elkaar gebruiken terwijl de spelling voor beide talen gecontroleerd wordt. Ook zijn er vier nieuwe talen toegevoegd: Sindhi, Pasjtoe, Schots-Gaelisch en Oeigoers.

swiftkey vijf talen

In de nieuwste update voor de reguliere SwiftKey-app, wordt er gebruik gemaakt van een neuraal netwerk voor woordvoorspellingen. In SwiftKey Beta worden nu drie talen aan het neurale netwerk toegevoegd: Frans, Duits en Spaans. Helaas nog geen Nederlands dus. Voor de rest voegt de update voornamelijk kleine verbeteringen toe. Zo is er nu een mogelijkheid om de pop-ups bij het indrukken van toetsen aan of uit te zetten en om de emoji-knop aan of uit te zetten.

SwiftKey was eerder dit jaar in het nieuws door een datalek in de cloudsynchronisatie. Hierdoor kregen gebruikers de informatie van andere mensen als voorspellingen tijdens het typen. Zo stelde SwiftKey bij de een plots een vreemd e-mail-adres voor, terwijl de andere voorspellingen kreeg in een vreemde taal. SwiftKey heeft de cloudsynchronisatie van de app toen tijdelijk stopgezet om het probleem te verhelpen. Inmiddels werkt de cloudsynchronisatie weer zoals het moet.

SwiftKey Beta downloaden

Je kunt SwiftKey Beta gratis downloaden vanuit de Play Store via onderstaande link. Deze app vervangt de reguliere SwiftKey-app niet, zoals andere bèta-apps in de Play Store. SwiftKey Beta bestaat als losse app, zodat je tussen de twee versies kunt wisselen.

Download SwiftKey Beta in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu