Placeholder

SwiftKey X 2.1 voor Android nu beschikbaarTouchType heeft een grote update uitgebracht voor de toetsenbordvervanger SwiftKey X. Versie 2.1 brengt onder andere de mogelijkheid met zich mee om je eigen blog te importeren voor een betere woordvoorspelling en voegt heat map visualisation toe. Met dat laatste kun je zien hoe accuraat je typt op het virtuele toetsenbord. Daarnaast kun je nu ook gemakkelijk wisselen tussen verschillende toetsenbordtalen. Ook kun je nu weer met één kop het automatische gebruik van hoofdletters uitzetten. Deze optie was eerder ook al aanwezig, maar werd toen weggehaald.

SwiftKey X leert nu ook van je eigen blogs hoe je typt. Het programma kon ook al gebruik maken van Facebook, Twitter en Gmail om erachter te komen wat voor woorden je gebruikt. Ook is nu een nieuw dashboard toegevoegd waarin je kunt zien hoe SwiftKey X je heeft geholpen met het typen van woorden. Deze resultaten kun je delen via de bekende sociale netwerken. Daarnaast zijn ook vijf nieuwe talen toegevoegd (Bulgaars, Fins, Grieks, Sloveens en Oekraïens) en kun je ook sneller nieuwe taalupdates binnenhalen.

SwiftKey X 2.1 verbeteringen

In totaal zijn er vier versies van SwiftKey X beschikbaar in de Android Market. Een telefoonversie bestaande uit een gratis en een betaalde applicatie en een tabletversie die ook bestaat uit een gratis en een betaalde applicatie. Om de telefoon- en de tabletversie te gebruiken heb je minimaal Android 2.1 nodig.

Downloaden via Android Market: SwiftKey X Keyboard Free (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Downloaden via Android Market: SwiftKey X Keyboard (€2,93)

Downloaden via Android Market: SwiftKey Tablet X Free (gratis)

Downloaden via Android Market: SwiftKey Tablet X Keyboard (€3,67)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.