De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

SwiftKey X voor Android als publieke beta beschikbaar

Redactie
27 mei 2011, 20:33
1 min leestijd
SwiftKey X voor Android als publieke beta beschikbaar
swiftkey android

SwiftKey X is het eerste toetsenbord met ‘sociale intelligentie’ voor Android-toestellen. Deze app analyseert je Facebook-, Twitter- en Gmail-berichten om daarmee slimmer te kunnen voorspellen wat jij schrijft. SwiftKey X is de opvolger van de eerder uitgebrachte app SwiftKey van ontwikkelaar TouchType, dat al een enorm succes was. Het werd meer dan een miljoen keer gedownload en werd gebruikt voor meer dan 100 miljoen maandelijkse berichten.

Eerder deze maand werd TouchType ook opgenomen in Google’s lijstje van de ‘Top 150 Developers’ voor het Android-platform. In de nieuwe versie SwiftKey X zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd. De app is gebouwd met hulp van een groep VIP-gebruikers, die de afgelopen 6 maanden hebben meegeholpen om ideeën aan te dragen. Uitgangspunt is een beter begrip van hoe mensen in interactie met hun toestel gaan.

Lees verder na de advertentie.

swiftkey-x-android

De nieuwe Fluency taalinferentie-engine is toegepast, waardoor de app bijna je gedachten kan lezen. Fluency heeft bijvoorbeeld ‘Personal Input Modeling’ waarbij de aanraakgevoelige gedeelten van toetsen zijn aangepast aan de nauwkeurigheid van je getypte teksten. Je kunt ook kiezen uit de twee nieuwe tekstinvoerstijlen Precise en Rapid, die de voorspellingen en correcties afstemmen op de manier waarop jij tikt. De app ondersteunt 17 talen, ook Nederlands. Er was al een SwiftKey-versie voor Honeycomb-tablets.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu