De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Al je favoriete apps onder je duim met Swiftly Switch

Jarno Stinissen
22 maart 2016, 16:40
2 min leestijd
Al je favoriete apps onder je duim met Swiftly Switch

Op Android  schakel je standaard tussen apps met het multitaskmenu. Er zijn ook shortcut-apps die met een veegbeweging al je belangrijke apps in een handig overzicht plaatsen. Daar is het nieuwe Swiftly Switch er één van.

Lees verder na de advertentie.

Shortcut-app Swiftly Switch

Een smartphone is allang niet meer een accessoire waarmee je af en toe een berichtje stuurt naar vrienden. Ons hele leven speelt zich tegenwoordig grotendeels af op het smartphonescherm. Van social media beheren en selfies schieten tot muziek luisteren: onze smartphone wordt er allemaal voor gebruikt. Swiftly Switch helpt je om altijd  up-to-date te blijven, door  je favoriete apps sneller te laten openen.

Wanneer je vanaf de zijkant van het scherm naar binnen  veegt, toont de app een klein menu met daarin icoontjes van zes recent gebruikte apps. Het menu  is vergelijkbaar met de Game Tool-optie van de Game Launcher-app, waar de Galaxy S7 over beschikt. Naast laatst gebruikte applicaties kun je ook andere apps via het menu selecteren. Dit doe je door een icoontje  een halve seconde ingedrukt te houden, waarna je een grote lijst te zien krijgt met applicaties die je kunt toevoegen.

Ook is het mogelijk om via de app  terug te gaan naar het menu, het  notificatiescherm te activeren of terug te keren naar je homescreen. Hierdoor hoef je geen aparte handelingen meer te verrichten. Je kunt ook bepaalde instellingen, zoals de wifi- of bluetoothverbinding, koppelen aan Swiftly Switch.

Swiftly Switch voor Android downloaden

Swiftly Switch staat gratis in Google Play, al is er ook een betaalde versie van 1,99 euro verkrijgbaar. In de gratis versie kun je alleen gebruikmaken van de rechter schermrand, terwijl je in de betaalde variant beide kanten kunt kiezen. De app  vereist 5,5MB aan vrije opslagruimte en Android 4.4 of hoger.

Download Swiftly Switch in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu