De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Swing Copters nu beschikbaar in Google Play

Gijs Ettes
21 augustus 2014, 9:31
1 min leestijd
Download: Swing Copters nu beschikbaar in Google Play
Swing Copters downloaden

De nieuwe game van Flappy Bird-maker Dong Nguyen is sinds vandaag te downloaden in Google Play en de App Store. In Swing Copters – in principe een verticale versie van het vogelspelletje – is het de bedoeling om ritmisch op het scherm te tikken om een mannetje met een propellerhoed door poorten te manoeuvreren. Daarbij zorgen grote hamers die heen en weer slingeren voor een extra moeilijkheidsgraad. Bovendien vliegt je mannetje niet in één rechte lijn omhoog.

Bij elk poortje dat je in Swing Copters passeert, krijg je één punt. Daarbij geldt dat hoe verder je komt, des te hoger je score wordt. Heb je het idee dat je een topscore hebt neergezet, dan kun je deze delen via de leaderboards.

Lees verder na de advertentie.

Swing Copters downloaden

Na een speelsessie van een aantal minuten hadden wij echter al de neiging om onze smartphone tegen de muur aan de smijten. Hou jij wel van een beetje frustratie en (oneerlijke) uitdaging, dan kun je vanaf vandaag Swing Copters downloaden in Google Play. De game werkt met Android-versie 3.0 of hoger en vereist 1,7MB aan vrije opslagruimte.

Download Swing Copters in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu