Video: Flappy Bird-maker toont nieuwe game Swing Copters

Swing Copters videoFlappy Bird-maker Dong Nguyen heeft zijn nieuwe game Swing Copters aan de website Touch Arcade gepreviewed, die een video van de game hebben gemaakt. In Swing Copters speel je met een poppetje dat via een propeller op zijn hoofd naar boven moet.

Het is vooralsnog onduidelijk hoe de besturing werkt, maar wij verwachten via de gyroscoop van je Android-smartphone. Zo zou je het toestel naar links en rechts kunnen draaien om het poppetje te besturen. Hoe verder je komt, hoe hoger de score. Net als bij Flappy Bird krijg je voor elke gepasseerde opening één punt.

Swing Copters wordt op 21 augustus uitgebracht en komt gratis beschikbaar in Google Play. Via een in-app-aankoop kun je de advertenties verwijderen.

Swing Copters video

Laatste Flappy Bird nieuws

Flappy Bird is overigens nog steeds te downloaden via deze Flappy Bird download.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.