Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Swipes: fraaie todo-app met Material Design en Evernote-integratie

Redactie
20 maart 2015, 14:36
1 min leestijd
Swipes: fraaie todo-app met Material Design en Evernote-integratie

Swipes is een fraaie todo-app voor Android die er met een Material Design fraai uitziet en met zijn Evernote-integratie vooral enorm handig is.

Lees verder na de advertentie.

Todo-apps zijn er in overvloed, maar nog geen app heeft mij écht weten te trekken. Ze zijn veelal te druk, onoverzichtelijk of gewoonweg niet mooi. Met Swipes ben ik voor de eerste keer écht verrast, door de snelle en handige werking en het heerlijk rustige design van de app.

Dit kun je met Swipes voor Android

Swipes laat je todo’s maken met de ronde actieknop aan de rechter onderkant. Al je todo’s komen in het hoofdvenster te staan, waar je todo’s van links naar rechts kunt swipen om ze als voltooid te markeren. Van rechts naar links swipen zorgt ervoor dat je een todo als herinnering instelt, waarbij een pop-up vraagt wanneer de todo weer in je inbox verschijnt. Door lang op een optie te kiezen, zoals ‘morgen’, kun je een specifieke tijd aan de todo koppelen.

Het Material Design van Swipes is beschikbaar in een licht en donker thema, waarbij gebruikers tevens de mogelijkheid hebben om todo’s te organiseren middels het gebruik van tags en notities. Daarnaast werkt de app samen met Evernote, die todo’s met elkaar kunnen delen. Ook is er er een web-app aanwezig.

Swipes in beeld

Download de app

Swipes is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger.

Download Swipes in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu