Swype 3.0 beta krijgt ondersteuning voor tablets en betere voorspelling

Redactie
14 juni 2011, 14:15
1 min leestijd
Swype 3.0 beta krijgt ondersteuning voor tablets en betere voorspelling
swype

Mensen met dikke vingers kunnen baat hebben bij Swype, de invoermethode waarbij je je vingers over het toetsenbord kunt laten glijden. Op veel Samsung-toestellen is Swype al standaard voorgeïnstalleerd. Maar het wordt nog veel beter, want er is een beta van Swype 3.0 beschikbaar gekomen. De nieuwe functie biedt een hoop nieuwe functies, zoals Predictive Tap en een horizontale balk met woordsuggesties. Bovendien ondersteunt Swype 3.0 nu Honeycomb-tablets. Je kunt het Swype-toetsenbord nu aan de linkerkant, rechterkant of in het midden van je scherm zetten. Voor sommige mensen zal dat handig zijn. Ook worden nu veel meer schermresoluties ondersteund, waaronder: HVGA, WVGA, FWVGA, QVGA, WQVGA, WSVGA en qHD.

Op de website van Swype kun je zien wat er verbeterd is. Zo worden nog meer talen ondersteund, is de registratie vereenvoudigd en is er een Tap Correction-engine die ervoor zorgt dat swyping nog nauwkeuriger wordt. Je kunt makkelijker wisselen tussen swypen en tikken, zonder een letter te missen.

Lees verder na de advertentie.

Let op: als je toestel standaard al werd geleverd met Swype, is het niet verstandig om deze beta te installeren. Hij zal namelijk niet werken op jouw toestel.

Meer info: beta.swype.com/

Onderstaande video’s brengen je in de stemming:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu