De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Swype-toetsenbord SwiftKey Flow wordt met update aan SwiftKey 3 toegevoegd

Redactie
10 december 2012, 21:11
1 min leestijd
Swype-toetsenbord SwiftKey Flow wordt met update aan SwiftKey 3 toegevoegd

SwiftKey Flow, het toetsenbord waarmee je woorden kunt swipen, wordt aan het huidige SwiftKey 3 toegevoegd. Dat laat SwiftKey via Twitter aan een gebruiker weten. Het alternatieve Android-toestenbord SwiftKey 3 is zeer populair en het nieuwe SwiftKey Flow zou een mooie toevoeging zijn, met name omdat je kunt wisselen tussen ‘normaal’ typen en het vegen van en naar letters om woorden te vormen.

Het unieke aan SwiftKey Flow is dat je een zin kunt swipen zonder je vinger van het touchscherm te halen: het enige dat je moet doen is je vinger over de spatiebalk vegen om een spatie te selecteren. De rest doet SwiftKey Flow. Het bedrijf noemt dit Flow Through Space. Een open beta van SwiftKey Flow is al beschikbaar voor smartphones en tablets. Hoe je een APK-bestand installeert, lees je hier.

Lees verder na de advertentie.

SwiftKey 3 staat bekend om zijn woordvoorspelling, die van je geschreven sms’jes en e-mails leert. Hoe meer jij met het toestenbord schrijft, hoe beter de app jouw typgedrag leert kennen. SwiftKey 3 is voor 3,99 euro te verkrijgen in de Google Play Store.

Download: SwiftKey 3 (€ 3,99)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu