Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Sync for Reddit biedt balans tussen eenvoud en opties

Rick van der Veer
11 januari 2017, 15:23
2 min leestijd
Sync for Reddit biedt balans tussen eenvoud en opties

Als je Reddit bij wil houden op je smartphone, kun je natuurlijk de officiële app gebruiken. Als alternatief is er Sync for Reddit, een app waarmee je het populaire internetforum volledig aan je eigen voorkeuren kunt aanpassen.

Lees verder na de advertentie.

Je eigen Reddit-ervaring met Sync for Reddit

Sync for Reddit is – zoals de naam al doet vermoeden – een app voor het internetforum Reddit, met een hele reeks aan opties om je eigen ervaring in te stellen. Naast standaardfuncties als een lijst bijhouden met je favoriete subreddit is de app volledig vormgegeven volgens Googles Material Design-regels. Daarnaast heeft de ontwikkelaar een nachtmodus ingebouwd, die vooral op amoled-schermen goed uit de verf komt.

Sync for Reddit werkt in het openen van onderwerpen vergelijkbaar met de officiële app. Door op een onderwerp te tikken, opent de app een kleine preview van de geplaatste link of afbeelding, met daaronder de Reddit-discussie. Als je op de preview tikt, opent de in-app-browser de bronlink. Door op een reactie te tikken krijg je contextgevoelige opties te zien, zoals up- en downvotes en het profiel van de gebruiker. Lang indrukken klapt een discussie in.

Waar de officiële Reddit-app sterk de nadruk legt op het groot weergeven van geplaatste content, voegt Sync daar een reeks opties voor echte powerusers aan toe. Zo kun je met gestures navigeren tussen privéberichten, discussies en subreddits, zonder dat je de navigatieknoppen van je toestel nodig hebt. Daarnaast voegt de app kleurtjes toe aan discussies, zodat je eenvoudig kunt volgen welk bericht waarop antwoordt.

Sync for Reddit downloaden

Sync for Reddit is via onderstaande link gratis te downloaden. Om de app te kunnen gebruiken, heb je Android 4.1 of hoger nodig. Voor 2,99 euro kun je ook de Pro-versie aanschaffen, waarmee je geen advertenties meer te zien krijgt tussen Reddit-berichten door.

Download Sync for Reddit in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu