De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Brasserie ‘t Zusje bant smartphones tijdens diner met eigen app

Redactie
23 september 2015, 18:11
2 min leestijd
Brasserie ‘t Zusje bant smartphones tijdens diner met eigen app

De eigenaar van Brasserie ‘t Zusje kon het niet langer meer aanzien; al die smartphones die tijdens het eten tevoorschijn werden gehaald. De brasserie introduceert daarom een app waarmee je punten kunt sparen en prijzen kunt winnen door je telefoon tijdens het eten niet te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Het tapasrestaurant zegt op de eigen website: “In deze tijd van smartphones zijn veel mensen druk en snel afgeleid. Daarom willen wij van ‘t Zusje dat jij bij ons optimaal geniet van je gezelschap en het samen dineren.” Ze lanceren daarom de ‘t Zusje-app, die mensen moet overhalen hun telefoon niet te gebruiken tijdens het diner.

‘t Zusje houdt je telefoon in je broekzak

Na het downloaden van de app op je Android-telefoon dien je een account aan te maken. Bij het binnenlopen van het restaurant kun je inchecken en start er een stopwatch. Er komen vijf punten bij voor elke vijf minuten die je van je telefoon weet af te blijven. Na anderhalf uur worden dit zelfs twintig punten per vijf minuten. Gebruik je toch je telefoon, dan stopt het sparen van de punten.

‘t Zusje biedt een aantal prijzen aan die worden verloot  onder de mensen die boven de 1000 punten uitkomen. Om dit mogelijk te maken, kun je ook punten schenken aan of krijgen van familie en vrienden. Een ander handigheidje is de beschikbaarheidsmodule. De app toont of er in jouw favoriete ‘t Zusje-restaurant nog een plekje is om te dineren. Zit het vol, dan kun je instellen dat je een melding krijgt zodra er weer plek vrijkomt.

Download ‘t Zusje

De app van Brasserie ‘t Zusje zou beschikbaar zijn  voor Android en iOS. Ons lukt het echter alleen de Android-versie te downloaden. Voor de installatie  heb je 29MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3 en hoger nodig.

Download ‘t Zusje in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu