Taalvoutjes Android app: overal lachen om taalfouten

Taalvoutjes Android appEen van Nederlands grappigste Facebook-pagina’s heeft inmiddels een eigen Android-app, zodat je jezelf altijd en overal kunt vermaken met de domste en grappigste taalfouten.

Taalvoutjes heeft inmiddels ook al een uitgebreide website, en alle domme taalmissers zijn via een browser allang via Taalvoutjes’ eigen  Facebook-pagina te volgen. Sinds kort kun je al die zogeheten voutjes ook vanuit een overzichtelijke Android-app bekijken gelukkig, zodat je nooit zonder grappige taalmissers hoef te zitten.

Taalvoutjes Android app niet uitgebreid

De Taalvoutjes-app is erg simplistisch. Er zit zelfs geen uitgebreid menu in. Scroll simpelweg naar beneden om oudere inzendingen te zien en met de dobbelstenen bovenin kun je een willekeurige taalfout oproepen.

Veel meer heb je natuurlijk niet nodig, maar het kunnen opslaan van favorieten en de foutjes kunnen zien die het meest zijn gedeeld via Facebook en Twitter was natuurlijk handig geweest.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer vermaak van Nederlandse bodem

In mei kwam  VKMAG ook al met een eigen app. VKMAG is een blog die zichzelf ‘het stoutste jongetje van de klas noemt, met video’s over wereldvreemde gamers tot foto’s van schaars geklede beroemdheden. Als je op zoek bent naar nóg simplistischer vermaak, is Kakhiel eveneens een aanrader. In deze app kun je de leukste bijschriften van Kakhiel zien en ze bovendien zelf aanmaken.

Download: Taalvoutjes (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.