De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Vind de beste apps voor je Android-tablet met Tablified Market

Wouter Nijsen
6 maart 2016, 11:06
2 min leestijd
Vind de beste apps voor je Android-tablet met Tablified Market

Met Tablified Market zoek je gerichter naar apps die voor Android-tablets zijn geoptimaliseerd. Het is geen nieuwe app, maar wel eentje die een complete make-over heeft gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Tablified Market

Tablified Market staat al een tijdje in Google Play en werd onlangs helemaal vernieuwd. De ontwikkelaar heeft de app vanaf de grond opnieuw opgebouwd en voorzien van het Material Design van Android Lollipop. Hierdoor wordt er niet meer een trage webversie ingeladen, maar krijgen we  een vlotte Android-app die soepel werkt en er ook fraai uitziet.

De applicatie werd oorspronkelijk uitgebracht omdat het in Google Play lastig was om apps te vinden die ook voor Android-tablets zijn geoptimaliseerd. Tablified Market verzamelt alle geschikte applicaties en presenteert deze op eenzelfde manier als de app-winkel van Google. Zo kun je met de knopjes aan de linkerkant uitgelichte apps bekijken, of applicaties checken die volgens gebruikers  de moeite waard zijn. Het Material Design, met de felle kleuren en vloeiende animaties, zorgt ervoor dat het geheel overzichtelijk oogt.

Tof is dat het vernieuwde Tablified Market gebruikers hun favoriete apps aan de app-winkel laat toevoegen. Daarnaast krijg je een notificatie wanneer een nieuwe applicatie is toegevoegd, zodat  je niet telkens het gehele aanbod hoeft door te spitten. Ook kun je apps aan je favorieten toevoegen en uiteraard direct  downloaden.

Wel is het jammer dat Tablified Market (nog) niet voor 7 inch-tablets is geoptimaliseerd. De interface lijkt op kleinere apparaten als de Nexus 7 niet goed te werken omdat de interface zich niet goed aanpast. Op andere tablets, zoals de Nexus 9 en Samsung Galaxy Tab S2, loop je niet tegen dit probleem  aan.

Tablified Market downloaden

Tablified Market is via onderstaande link gratis te downloaden. Met een in-app aankoop van 3,30 euro verwijder je de advertenties en krijg je enkele extra opties. Voor de installatie van de app is 4,2MB aan vrije opslag en Android 4.0.3+ benodigd.

Download Tablified Market in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu