De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Talen-app Duolingo nu ook voorzien van Nederlandse taal

Gijs Ettes
30 januari 2014, 14:01
1 min leestijd
Talen-app Duolingo nu ook voorzien van Nederlandse taal
Talen-app Duolingo

De populaire talen-app Duolingo biedt nu ook de mogelijkheid om Nederlands te leren, zo meldt Bright. Het aanbod talen is sinds de update nog groter. Naast Nederlands kun je namelijk ook gratis buitenlandse talen waaronder het Engels, Spaans en Frans op een laagdrempelige manier leren.

De vorige Duolingo update dateert van november vorig jaar. Die maakte de app vooral gebruiksvriendelijker en kleiner om te downloaden. Daarnaast werd het design op de schop genomen en werden er schermen toegevoegd aan het einde van elke taalles, zodat je beter je progressie kunt volgen. Duolingo is nog steeds een van de beste apps om aan je talenknobbel te werken.

Lees verder na de advertentie.

Talen-app Duolingo: gemakkelijk talen leren

Duolingo is opgedeeld in onderdelen, waarbij je elke keer maximaal 3 fouten mag maken. Naast het schrijven van woordjes en zinnen wordt ook je spreekvaardigheid getoetst middels de microfoon van je Android-smartphone of -tablet. Na afloop van elk onderdeel krijg je op basis van je prestaties een score. Deze kun je vervolgens vergelijken met vrienden en andere Duolingo-gebruikers.

https://www.youtube.com/watch?v=8OebgtUjLg4

Duolingo incubator vergroot aanbod aan talen

Met behulp van crowdsourcing, waarbij fans van Duolingo worden geactiveerd, proberen de makers om het aantal talencursussen verder op te schroeven. Vrijwilligers kunnen een bijdrage leveren aan de Duolingo Incubator om Duolingo nog veelzijdiger te maken. De talen-app zelf kun je downloaden via onderstaande link.

Download: Duolingo (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu