Nieuwe Telltale-game Tales from the Borderlands beschikbaar

Tales from the Borderlands is een nieuwe Android-game van ontwikkelaar Telltale Games, die bekend is van zijn meeslepende point-and-click-drama’s als The Walking Dead en recentelijk ook Game of Thrones.

Telltale Games ontwikkelt altijd enorm meeslepende games, waarin verhaalvertelling en morele keuzes de rode draad vormen. In de game druk je op objecten, voer je gesprekken, los je puzzels op en maak je veel te snel veel te belangrijke keuzes omdat je in drukkende situaties nu eenmaal snel moet beslissen.

Tales from the Borderlands: vol actie en humor

In  Tales from the Borderlands volg je het verhaal van Rhys en Fiona, respectievelijk een  Hyperion-medewerker die graag de nieuwe Rambo wil zijn, en een oplichtster die met haar kunstjes geld aftroggelt. Het verhaal komt uiteindelijk samen, waarbij Rhys en Fiona een kluis willen openen om alle zogeheten loot (van wapens tot nieuwe armor en geld) te verzamelen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

borderlands2

De game bestaat uit vijf delen. Het is mogelijk om het eerste deel aan te schaffen en vervolgens via een in-app-aankoop van 12,18 euro de andere delen te kopen. Die komen volgend jaar uit, waarbij je ze nu alvast met korting kunt aanschaffen.

Bekijk de trailer van  Tales from the Borderlands

Download Tales from the Borderlands in Google Play

Tales from the Borderlands is voor een prijs van 3,98 euro te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3.3 en hoger.

Download Tales from the Borderlands in Google Play (3,98 euro)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.