Talking Tom Cat is een regelrechte hit

Redactie
11 augustus 2010, 16:53
1 min leestijd
Talking Tom Cat is een regelrechte hit

De pratende kat Tom verscheen vier dagen geleden in de Android Market, maar is sindsdien al meer dan 50.000 keer gedownload. Aai Tom, stoot hem zacht aan of grijp zijn staart en kijk hoe de kat reageert! Daarnaast herhaalt Tom wat je tegen hem zegt. Je kunt zijn gebrabbel opnemen en uploaden naar YouTube of Facebook. Of stuur jezelf een e-mail. Talking Tom Cat is een erg leuke applicatie voor jonge kinderen. En niet onbelangrijk: Talking Tom Cat is ook nog eens gratis!

Vooral het opnemen van teksten is leuk. Het enige wat Tom doet is de woorden die je zegt versnellen. Hierdoor praat hij met een heel hoog stemmetje, maar je hoort gelukkig nog wel precies wat jij oorspronkelijk zei. Daarnaast beweegt de mond van de kat, waardoor het niet kunstmatig overkomt. Wij kunnen ons voorstellen dat vooral kinderen dol zijn op het inspreken van zinnen, om vervolgens te zien hoe Tom ze uitspreekt.

Lees verder na de advertentie.

Is de applicatie leuk voor volwassen? Misschien voor twee minuten, maar langer zeker niet. Talking Tom Cat is daarvoor niet dynamisch genoeg. Stel, de ontwikkelaars installeerden de mogelijkheden om Tom in het water te gooien en om een hond op hem af te sturen, dan zou het een stuk interessanter worden.

Hou er rekening mee dat Talking Tom Cat een redelijk zware applicatie is. Je moet ruim 14 MB vrijmaken op je interne geheugen om de applicatie te installeren. De applicatie is niet te verplaatsen naar de SD-kaart, wat erg jammer is.

Downloaden via Android-browser: Talking Tom Cat (gratis)

Categorie: Amusement

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's