Populaire Twitter-app Talon krijgt grote update

Wouter Nijsen
9 februari 2016, 12:33
1 min leestijd
Populaire Twitter-app Talon krijgt grote update

Talon, een populair alternatief voor de officiële Twitter-app, is van een flinke update voorzien. De app werkt voortaan beter met tablets en laat je sneller tussen accounts schakelen.

Lees verder na de advertentie.

Talon Android

De officiële Twitter-app is door de jaren heen flink verbeterd, maar veel mensen gebruiken liever  alternatieven als Falcon Pro 3 en Talon. Van laatstgenoemde is versie 4.0 uitgebracht in Google Play, nadat de app al een tijdje niet meer was geüpdatet. De belangrijkste vernieuwing is de verbeterde ondersteuning voor tablets. Wanneer je Talon op een tablet in de landschapsmodus gebruikt, worden voortaan twee tijdlijnen naast elkaar getoond. Ook is de algehele lay-out simpeler dan voorheen  en kun je gemakkelijker schakelen tussen je accounts.

Ook nieuw zijn de Quick Actions. Hiermee kun je – zoals de naam van de optie al doet vermoeden – snel acties uitvoeren zonder dat je een tweet uitklapt of je tijdlijn verlaat. Met een druk op de knop kun je reageren, retweeten of reageren op een bericht. De optie werkt lekker  simpel  en maakt Talon weer een stukje functioneler.

Ook is de zogeheten `2016 Supporter`-optie toegevoegd, waarmee je een aantal euro kunt doneren aan de ontwikkelaar van Talon. Hiermee kan de app vervolgens verder worden verbeterd. Gebruikers die een donatie doen, krijgen echter geen nieuwe functies. De optie is puur bedoeld voor de mensen  die de ontwikkelaar extra willen steunen. Overigens  kost Talon standaard al 4,43 euro.

Talon for Twitter downloaden

Talon for Twitter is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie van de app heb je 7,8MB aan vrije opslagruimte en Android 4.4 (KitKat) of hoger nodig.

Download Talon for Twitter in Google Play (4,43 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu