Download: Talon for Twitter krijgt Android L-design

Redactie
3 juli 2014, 17:01
1 min leestijd
Download: Talon for Twitter krijgt Android L-design
Talon for Twitter Android L

Talon for Twitter, één van de meest uitgebreide Twitter-apps in Google Play, heeft een update gekregen met een nieuw Android L-design. De Talon for Twitter Android L-interface is logischerwijs gebaseerd op de nieuwe Android-versie en beschikt ook over een zwevende ronde tweet-knop, aan de rechter onderzijde van het scherm.

Daarnaast maakt Talon for Twitter gebruik van alle nieuwe animaties van Android L. Hierdoor zijn overgangen nog vloeiender en kun je app veel natuurlijk gebruiken. Omdat Google app-ontwikkelaars verbiedt om Android L-apps in Google Play uit te brengen, is deze app gratis via de website van Talon te downloaden. Het betreft wel een preview-versie, dus verwacht wel bugs en andere foutjes.

Lees verder na de advertentie.

Talon for Twitter Android L-design

Het Talon for Twitter Android L-design bestaat eveneens uit een gekleurde balk, waardoor de notificatiebalk ook dezelfde kleur vertoont. Verder is te zien dat de knoppenbalk doorzichtig is en dat profielen van Twitter-gebruikers enorm veel lijken op profielen binnen de nieuwe contacten-app van Android L, die nog niet met de developer preview beschikbaar is. Talon for Twitter heeft echter alle design guidlines gevolgd en op deze manier de interface kunnen nabootsen.

Talon-for-Twitter-Material-design-update

Meer lezen over het design van Android L? Check dan onze uitgebreide Android L overzichtspagina. Of check onze videopreview hieronder.

Android L videopreview

Download

De Talon for Twitter Android L-versie is hier als apk-bestand te downloaden. Let wel: de app schijnt alleen te werken met toestellen met Android L. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding Android apk bestanden installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu