De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Talon for Twitter update voegt waslijst aan nieuwe features toe

Gijs Ettes
5 februari 2014, 11:04
1 min leestijd
Talon for Twitter update voegt waslijst aan nieuwe features toe
Talon for Twitter update

De onlangs doorgevoerde Talon for Twitter update voegt diverse handige functies toe aan deze toch al uitgebreide Twitter-app voor Android. Zo is er nu ondersteuning voor TwitPic, TwitLonger en TweetMarker en kun je gemakkelijker tweets doorzoeken in de app. De kwaliteit van foto’s die je deelt is daarnaast hoger en nieuwe tweets worden automatisch geladen als je bovenaan je tijdslijn bent.

Verder kun je met Talon for Twitter nu gemakkelijker retweets verwijderen, individuele links in een tweet delen en zijn er kleuren toegevoegd zodat je je retweets en favorieten beter kunt onderscheiden. De ontwikkelaar geeft op zijn officiële website aan dat de Talon for Twitter update de app stabieler maakt doordat diverse bugs zijn opgelost. De Twitter-app is daarmee nóg beter dan de vorige versie, die ons ook al kon bekoren.

Lees verder na de advertentie.

Talon for Twitter update

Talon for Twitter is geoptimaliseerd voor Android 4.4 KitKat, waardoor de Twitter-app een volledige schermmodus bevat, evenals transparante balken die de app een nog fijner uiterlijk geven. Deze features werken logischerwijs alleen met KitKat-apparaten.

Daarnaast beschikt de Twitter-app over handige functies, waaronder livestreaming van tweets – net als Tweetdeck -, ondersteuning voor twee Twitter-profielen waartussen je kunt wisselen en een handig snelmenu met verwijzingen naar je tijdslijn, mentions, privéberichten, retweets, favoriete tweets, favoriete gebruikers, lijsten, trending en zoeken.

Tot slot biedt de app een licht en donker design, om hem respectievelijk overdag en in de avond en nacht te gebruiken.

Talon for Twitter update downloaden

De Talon for Twitter update download je via onderstaande link. De app kost 1,46 euro en vereist Android 4.0 of hoger.

Download: Talon for Twitter (1,46 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu