Uitstekende Twitter-app Talon krijgt wederom flinke update

talon-updateDe uitstekende Twitter-app Talon wordt regelmatig van updates voorzien en ook versie 2.6 brengt weer de nodige vernieuwingen met zich mee. De laatste  Talon-update voorziet de app van een nieuw icoontje, een aangepast venster om tweets samen te stellen en twee thema’s die je kunt downloaden om de Twitter-app een Android L-look te geven.

Handig is verder dat je nu de tweet waarop je antwoordt kunt zien als je een bericht tikt, je meerdere foto’s tegelijkertijd kunt delen en geanimeerde gifs kunt posten. Verder moet Talon na de update soepeler werken en zijn de notificaties voor mentions, privéberichten en favorieten verbeterd. Ook het Android L Roboto lettertype is toegevoegd, zodat je Talon een fris nieuw uiterlijk kunt geven.

Download de Talon-update

De overige verbeteringen die de Talon-update doorvoert, hebben voornamelijk met kleine foutjes te maken. Denk hierbij aan het automatisch aanvullen van woorden in het midden van een tweet, dat voorheen niet vlekkeloos werkte. Daarnaast werkt de Twitter-app sneller en stabieler na het installeren van de update.

De vorige Talon update introduceerde transparante widgets die wat fijner met de wallpaper van je smartphone of tablet werken. Daarnaast bracht de update een zwevende tweet-knop met zich mee die ervoor zorgt dat je gehele scherm optimaal wordt gebruikt om berichten te tonen. De Twitter-app is via onderstaande link te downloaden en vereist Android 4.0+.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Talon for Twitter in Google Play (1,45 euro)

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.